Personal Name Stamp with Ink

Personal Name Stamp with Ink

RM 67.00RM 134.00

Size: 50 mm x 22 mm
Name and Telephone Number only
Free Delivery

SKU: name-stamp Category: Tag:

Description

📢 CHOP JE NAMA DI KEDAI! 📢

Pernah tak kena tulis nama untuk masuk kedai tapi kurang yakin dengan tahap kebersihan pen dan buku kedai tersebut?🦠 Ye lah, entah berapa puluh orang dah pakai, buat kita risau je tentang keselamatan kita dan orang-orang tersayang.

Kita tak boleh kawal cara orang awam menjaga kebersihan, tetapi kita semestinya boleh menjaga diri sendiri. Apa kata gunakan rubber stamp je untuk catat nama dan nombor telefon di kedai?

Hadiahkan lah untuk ibu dan ayah, mesti diorang happy sebab memudahkan urusan mereka nak masuk kedai 🥰

Mudah, selamat dan bersih! Tempah custom dengan kami, siap dalam masa xx hari sahaja!

✅ Beli 1 RM67 (Free delivery)
✅ Beli 2 FREE 1!

Beli 2 ni satu untuk anda, dua lagi untuk ibubapa anda. Lengkap!

PM kami sekarang, sementara stock masih ada!

Additional information

Quantity

1 pc, Buy 2 Free 1